Sosyal Medya Hesaplarımız

Okul Müdürümüzden

Kadir DEMİRGÖZ

29 Şubat 1960 Eskişehir doğumlu olan DEMİRGÖZ 1980 Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri F.K.B mezunudur. 1982 de Adana Yavuzlar Ortaokulu’nda öğretmenliğe başladı.

Sırasıyla; Kadirli Aşağıçiyanlı Orta Okulu, Osmaniye Gökçedam Orta Okulu, Hakkâri Lisesi, Pendik Yunus Emre Orta Okulu’nda görev yaptı.

İdareci olarak Pendik Yunus Emre Ortaokulunda Müdür Yardımcısı;  daha sonra Tuzla Kâşif Kalkavan Lisesi Müdür Vekilliği, Tuzla İbni Sina İlköğretim Okulu, Pendik Atatürk ilköğretim Okulu ve son olarak Kaynarca Şevket Sabancı Lisesi Okul Müdürlüğü yaptı. Aynı okuldan 2015 yılında emekli oldu.

Devlette görev yaptığı süre içerisinde 1987 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesini, 1988 yılında aynı Üniversitede Fizik Lisansını tamamladı. Son olarak 2014 yılında İstanbul Yeditepe Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi dalında Yüksek Lisansını yaptı.

Kadir DEMİRGÖZ evli ve bir çocuk babasıdır. 1 Temmuz 2017 den itibaren Özel Eryetiş Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde (Denizcilik Meslek Lisesi) Okul Müdürlüğü görevini yürütmektedir.