Sosyal Medya Hesaplarımız

• Orta okul ( 8. Sınıf)’dan mezun olduktan sonra,
  • Sınıfın herhangi bir döneminde,
  • Sınıfın başında ve
  • Herhangi bir Denizcilik Meslek Lisesi’nin Gemi Yönetimi dalında eğitim alıyorsa 11. ve 12. Sınıfın herhangi bir döneminde okulumuza kayıt veya nakil olabilirler.
  • Orta Okuldan sonra öğrenciler okulumuza MEB’lığınca Merkezi Sistemle yerleştirilebildikleri gibi ayrıca kontenjan dahilinde şahsen de başvuru yapabilmektedirler.
  • Kayıt veya nakil koşullarını sağlayan öğrenciler ;
  • Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nca yetki verilen bir sağlık kuruluşundan “Gemi Adamı Olur” sağlık raporu almak ve
  • Okulumuzca yapılan Bedeni Yeterlilik ve Mülakat Sınavında başarılı olmak şartlarını da yerine getirdikten sonra okulumuza kabul edilirler.
  • Özel Eryetiş Reis Denizcilik Meslek Lisesi 2014-2015 yılından itibaren başlatılan “Özel Okul Öğrencilerine Eğitim Öğretim Desteği verilmesi” uygulaması kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı’nca kontenjan verilen okullar kapsamına alınmıştır. Bu nedenle söz konusu desteği almaya hak kazanan öğrenciler okulumuza kayıt yaptırdıkları taktirde mezun oluncaya kadar bu destekten yararlanabilmektedirler.

ÖN KAYIT FORMUNU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ.