Sosyal Medya Hesaplarımız

İdari Kadro

Kadir DEMİRGÖZ Okul Müdürü

29 Şubat 1960 Eskişehir doğumlu olan DEMİRGÖZ 1980 Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri F.K.B mezunudur. 1982 de Adana Yavuzlar Ortaokulu’nda öğretmenliğe başladı.

Sırasıyla; Kadirli Aşağıçiyanlı Orta Okulu, Osmaniye Gökçedam Orta Okulu, Hakkâri Lisesi, Pendik Yunus Emre Orta Okulu’nda görev yaptı.

İdareci olarak Pendik Yunus Emre Ortaokulunda Müdür Yardımcısı;  daha sonra Tuzla Kâşif Kalkavan Lisesi Müdür Vekilliği, Tuzla İbni Sina İlköğretim Okulu, Pendik Atatürk ilköğretim Okulu ve son olarak Kaynarca Şevket Sabancı Lisesi Okul Müdürlüğü yaptı. Aynı okuldan 2015 yılında emekli oldu.

Devlette görev yaptığı süre içerisinde 1987 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesini, 1988 yılında aynı Üniversitede Fizik Lisansını tamamladı. Son olarak 2014 yılında İstanbul Yeditepe Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi dalında Yüksek Lisansını yaptı.

Kadir DEMİRGÖZ evli ve bir çocuk babasıdır. 1 Temmuz 2017 den itibaren Özel Eryetiş Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde (Denizcilik Meslek Lisesi) Okul Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

Hüseyin YILDIRIM Meslek Dersleri ve Kalite Koordinatörü

1956 yılında doğan Hüseyin YILDIRIM 1971 yılında Deniz Lisesi’ne girmiş ve 30 Ağustos 1978 tarihinde Teğmen rütbesi ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bağlısı gemi/kurumlarda görev yapmaya başlamıştır. Toplam 28 yıl Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki görev süresinin 11 yılı muhtelif gemilerde (7 yılı Gemi Komutanı olmak üzere), 11 yılı ise Eğitim Kurumlarında öğretmen ve idareci olarak geçmiştir. Albay rütbesiyle 2006 yılında emekli olan Hüseyin YILDIRIM 22 Eylül 2008 tarihinden itibaren Özel Eryetiş Reis Denizcilik Meslek Lisesi Müdürlüğü bünyesinde Mesleki Eğitim Koordinatörlüğü ve Kalite Sistemi Koordinatörlüğü görevlerini yürütmektedir. İngilizce bilen YILDIRIM evli ve 2 çocuk sahibidir.

Yusuf Engin ÖZTÜRK  Müdür Yardımcısı

21.08.1987 yılında İstanbul Üsküdar’da doğdu. 2009-2013 yılları arasında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde Tarih Bölümü Fen Edebiyat Fakültesinde eğitimini tamamladı.

2013-2014 Eğitim öğretim yılında Pendik Kavram Dershanesinde Tarih öğretmeni olarak çalıştı. 2014-2017 yılları arasında Özel Eryetiş Reis Denizcilik Meslek Lisesinde Tarih öğretmeni olarak görev yaptı. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı başında Özel Eryetiş Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandı.