Sosyal Medya Hesaplarımız

Hakkımızda

Deneyimli, profesyonel mesleki eğitim kadromuz ve vizyon sahibi yenilikçi yöneticilerimiz ile sizi geleceği parlak, yüksek kazanç elde edebileceğiniz, hareketli, heyecanlı bir mesleğe hazırlıyoruz. Yaşıtlarınıza göre erken bir yaşta alacağınız yüksek sorumluluk sizi aydınlık ve güvenli bir geleceğe taşıyacaktır.

İlköğretim okullarından mezun olacak olan sevgili öğrenciler!İlköğretim okulu mezunu olup on sekiz yaşından gün almayan genç arkadaşlar!Kariyer mesleğini seçmek için karar zamanıdır.

SAYGIN BİR MESLEK,

AYDINLIK BİR GELECEK SİZİ BEKLİYOR.

SİZİ VARDİYA ZABİTLİĞİNDEN BAŞLAYAN VE UZAK YOL KAPTANLIĞINA UZANAN

BİR KARİYER MESLEĞİNE HAZIRLIYORUZ.

Lise birinci sınıfı bitirmiş olup öğrenimlerine ara vermiş olanlar,18 yaşından gün almamış olmaları ve boş kontenjan bulunması halinde

Ağustos-Eylül aylarında 10. Sınıfa kayıt yaptırabilirsiniz

Liselerin 9.sınıfından 10.sınıfa geçenler; 2017-2018 öğretim yılının başlamasından sonra

en geç bir ay içinde 10. sınıfa nakil yoluyla kayıt yaptırabilrsiniz.

ANADOLU DENİZCİLİK MESLEK LİSELERİNDE OKUYANLAR!

Denizcilik Alanının diğer dallarındaysanız, 9.ve 10. Sınıfta;
Gemi Yönetimi Dalında öğrenim görüyorsanız, Her Sınıfta, Her Zaman

NAKİL YOLUYLA OKULUMUZA KAYIT YAPTIRABİLİRSİNİZ.