Sosyal Medya Hesaplarımız

DAKSAR TANITIMI

ÖĞRENCİLERİMİZ DDD-DAKSARI TANIDI..

Pandemi koşullarında evlerimizden çıkamadığımız bu zor günlerde de Özel Eryetiş Reis Denizcilik Meslek Lisesi öğrencilerinin ders dışı etkinliklerden uzak kalmasını önlemek maksadıyla onları Denizciler Dayanışma Derneği bünyesinde hizmet veren DAK/SAR ile buluşturduk. 09 Aralık 2020 günü günü online olarak gerçekleştirilen buluşmada derneğin Genel Sekreteri Em. Dz. Alb. Turgay AYTAÇ Denizde Arama Kurtarma faaliyetleri yürüten DAKSAR birimini öğrencilere tanıttı. Öğrenciler sunum sonrasında Denizde Arama ve Kurtarma faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmanın yanında bir sivil toplum örgütünde Gönüllü olmanın da önemini kavradılar.. Sayın Turgay AYTAÇ’ın şahsında Denizciler Dayanışma Derneği’ne teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz.