2013-2014 yılı II. Dönem Veli Toplantımızı 16 Nisan 2016 günü yaptık. Konferans salonunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan toplantıda Okul Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ velilere hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmada; yıl sonuna yaklaştığımız bu günlerde öğrencilerimizin gayretlerini arttırmalarını, devamsızlıkların minimuma indirilmesi yönünde dikkatli olunması konularına yer verildi. Konuşmanın sonunda velilerin soruları cevaplandırıldı.

Daha sonra sınıflara alınan velilere önce sınıf rehber öğretmenleri daha sonra branş öğretmenleri tarafından bilgi verildi, öğrenci başarılarının arttırılması yönünde karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Yaklaşık 75 velinin katıldığı toplantı özellikle toplantıya katılan veliler, öğrenciler ve öğretmenler için son derece verimli geçti. Yılın sonlarına yaklaştığımız bu günlerde daha gayretli olacakları inancıyla tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.