2015-2016 yılının I. Dönem Veli Bilgilendirme Toplantısını 05 Aralık 2015 Cumartesi günü yaptık. Yaklaşık 80 velimizin katıldığı toplantı her zaman olduğu gibi Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Okul Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ genel bilgilendirme konuşmasından sonra velilerin soru ve dileklerini cevaplandırdı.

Veliler daha sonra sınıflara alınarak önce Sınıf Rehber Öğretmenleri daha sonra da tüm ders öğretmenleri tarafından ayrı ayrı bilgilendirildiler. Genel görüşmelerden sonra özel görüşme talebi olan veliler istedikleri görüşmeleri yapma fırsatı buldular.

Öğrencilerin durumlarının değerlendirilmesi ve varsa sorunlara ortak çözüm aranması bakımından son derece yararlı olduğunu değerlendirdiğimiz toplantıya katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.