TURMEPE/Deniz Temiz Derneği ile yürüttüğümüz etkinliklerin bir devamı olarak öğrencilerimiz 05 Aralık 2016 Pazartesi günü derneğin Kuzguncuk’taki Dünya Gönüllüler Günü etkinliklerine katıldılar. Etkinlik sonrası TURMEPA Gönüllü ve Gönüllü Projeleri Müdürü Sayın Belgin ERGÜL’ün okulumuza gönderdiği nazik mesaj aşağıdadır. Biz de kendisine teşekkür ediyor, saygılarımızı ve başarı dileklerimizi gönderiyoruz.

05 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nde aşağıda isimlerini ve fotoğraflarını göreceğiniz arkadaşlarımız bizimle birlikteydiler.

Yeni Gönüllü ve Gönüllü Projeleri evimizin açılışını birlikte yaptık.

Açılışa hazırlanmamızda yine sağ kolumuz oldular.

Size ve kendilerine izin veren okul yönetimimize bir kez daha teşekkür ederiz.

Her zamanki gibi arkadaşlarımız süperdiler ve kendilerine bizimle olan birlikteliklerinde 2.yıllarını doldurmaları sebebi ile Teşekkür Belgelerini CNNTürk Meteoroloji Editörü Sayın Bünyamin Sürmeli ve Genel Müdür Yardımcımız Semiha Öztürk önderliğinde verdik.

Teşekkürler.

İyi ki bizimlesiniz !