Ortaokul öğrencilerinin Mesleki Tanıtım faaliyetleri kapsamında okulumuzu ziyaretleri başladı. TEOG sınavları sonrasına okul tercihi yapacak olan ortaokul öğrencilerinin bilinçli meslek tercihi yapmalarına yardımcı olmak maksadıyla okulumuzu ilk ziyaret eden okul Öğretmen Evleri Ortaokulu oldu. 23 Şubat 2016 Salı günü gerçekleştirilen gezide öğrencilere önce Denizcilik Mesleğini ve Denizcilik Meslek Liselerini tanıtıcı bilgiler verildi. Daha sonra Köprüüstü simülatörüne alınan öğrencilere köprüüstünde bulunan cihazlar tanıtıldı ve İstanbul Boğazı’nda seyir yapma imkanı verildi. Öğrenciler denizciliği sevdikleri kadar yetenekli olduklarını da kanıtladılar. Umuyoruz ki gezi sonunda bir çok öğrencinin yüreğine denizcilik sevgisini düşürebilmişizdir.

Öğrencilerimizin bilinçli okul ve meslek tercihlerine yardımcı olmak maksadıyla tüm ortaokul öğrencilerimizi okulumuzda ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtir hepsine TEOG sınavlarında başarılar dileriz.