Okulumuz Sivil Savunma Kulübü yıllık planlı eğitimlerinden olan eğitimlerimizi yaptık. Eğitimler Sivil Savunma Kulübü Rehber Öğretmeni Hüseyin YILDIRIM tarafından 27 Şubat 2017 Pazartesi günü verilen konferans ile başladı. Konferansta Alarm ve İkaz Tatbikatı ile Yangın, Deprem ve Tahliye Planı ile ilgili açıklayıcı bilgiler verildi. Daha sonra aynı zamanda Sivil Savunma Günü olan 28 Şubat 2017 tarihinde tüm öğrenci ve personelin katılımıyla Alarm İkaz Tatbikatı yapıldı. 01-07 Mart 2017 tarihleri arasındaki Deprem Haftası içinde de (02 Mart) tahliye planının uygulaması yapıldı.

Her iki tatbikatta da öğrencilerimiz ve personelimiz çok kısa bir sürede reaksiyon göstererek sığınakta ve toplanma bölgesinde çok kısa sürede toplanarak mevcut raporu aldılar. Artık öğrencilerimiz ve personelimiz Alarm, Yangın ve depremde ne yapacakları konusunda daha bilinçliler.