Aslında doyamadık. 05 Mayıs 2017 tarihinde düzenlediğimiz şiir dinletisinde DENİZ temalı şiirler dinledik. Türk Edebiyatı öğretmenlerimiz Alev ERİŞ ve Dilek ER rehberliğinde her sınıftan öğrencilerimizin hazırlayıp sundukları şiir dinletisi bizlere doyumsuz bir saat yaşattı. Nazım HİKMET’ten Orhan Veli KANIK’a, Atilla İLHAN’dan Edip CANSEVER’e, Ümit Yaşar OĞUZCAN’a kadar 10’dan fazla şairin Deniz temalı şiirleri öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından büyük bir başarı ile seslendirildi. Meslek Deri Öğretmenimiz Fatih BAKKALOĞLU’nun seslendirdiği Nazım HİKMET’e ait “Oğlumun Denizci Olmasını İsterdim” şiiri dinletiye ayrı bir renk kattı. Meğerse ne çok, meğerse ne kadar güzel deniz temalı şiirimiz varmış.

Son sınavlardan önce hepimiz için büyük moral vesilesi olan bu güzel dinletide emeği geçen başta Türk Edebiyatı öğretmenlerimiz Dilek ER ve Alev ERİŞ olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.