Bilindiği gibi büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Başöğretmen ünvanını aldığı gün olan 24 Kasım günü 1981 yılından bu yana Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Biz de öğretmenlerimizin bu özel günlerini güzel bir etkinlikle kutladık. Okulumuzun en eski öğretmeni olan Coğrafya Öğretmeni Ayhan ÖZER rehberliğinde hazırlanan ve okulun en genç öğretmeni Biyoloji Öğretmeni Aysun ÇELİK tarafından sunulan törene her zamanki gibi Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başladık. Coğrafya Öğretmeni A.ÖZER’in günün anlamına ilişkin konuşmasından sonra sırasıyla Edebiyat Öğretmenleri Nihal ORAL ve Dilek ER’in şiirleri, Matematik Öğretmeni Vildan YÜCELİK’in Öğretmenlere ait söylenmiş özel sözleri okuması, öğrencilerimizin sunduğu şiir ve oratoryo ve finalde Müzik Öğretmenimiz Mehmet KOÇ’un hem çaldığı hem söylediği türküler törenin diğer bölümleriydi.

Başımızın tacı öğretmenlerimizin bu özel günlerini bir kez daha kutluyor ve kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. İyi ki varlar….