Özel Eryetiş Reis Denizcilik Meslek Lisesi Sosyal Sorumluluk etkinlikleri kapsamında KASEV Kadir Rezzan Has Huzurevini ziyaret ettik. 14 Nisan 2017 günü Rehber Öğretmenimiz Şenay UÇAR ve İngilizce Öğretmenimiz Semiha KAÇAR rehberliğinde her sınıftan toplam 12 öğrencimiz ile yapılan ziyaret çok anlamlı oldu. Çoğu eski öğretmen olan huzurevi sakinleri öğrencilerimizi kendi evlatlarıymışçasına şefkatle karşıladılar. Öğrencilerimizde doğrusu bunu hak edecek olgunlukta ve saygılı davrandılar onlara. Öğrencilerimizin evlerinden yapıp getirdikleri yiyeceklerin ve çiçeklerin huzurevi sakinlerine takdim edilmesinden sonra yapılan sohbetler maalesef çok kısa sürdü daha doğrusu onlara öyle geldi. En kısa zamanda bu ziyaretlerin tekrarlanması umut ve dileğiyle huzurevinden ayrılan öğrencilerimiz manevi değeri çok yüksek olan bir görev yapmanın huzuru ve mutluluğu ile okula döndüler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.