Karnelerimizi Dağıttık…

2015-2016 yılının I. Yarısını tamamladık ve karnelerimizi dağıttık. 22 Ocak 2016 Cuma günü konferans salonunda yapılan sade bir törenle Takdir, Teşekkür ve Onur Belgesi alan öğrencilere belgeleri Okul Müdürü ve öğretmenler tarafından verildi. I. Yarıyıl sonunda 19 Öğrencinin Takdir, 27 Öğrencinin Teşekkür ve 31 Öğrencinin Onur Belgesi alması bizleri mutlu etti. Daha sonra sınıflarına geçen öğrencilere sınıf rehber öğretmenleri tarafından karneleri dağıtıldı.

Birinci Yarıyıl sonunda başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. İstediği başarıyı yakalayamayan öğrencilerimizin ise II. Yarıyılda daha fazla çalışarak diğer arkadaşlarına yetişeceğine yürekten inanıyor onlara da başarılar diliyoruz.