2016-2017 yılının birinci dönemi göz açıp kapatıncaya kadar geçti. Dönem sonunda öğrencilerimiz Takdir, Teşekkür ve Onur Belgeleri ile karnelerini aldılar. Okulun konferans salonunda yapılan törende Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi, Okul Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ’ün konuşmasından sonra öğrencilerimizin Takdir (29 Öğrenci), Teşekkür (29 Öğrenci) ve Onur Belgeleri (46 Öğrenci) okul idarecileri ve öğretmenleri tarafından ayrı ayrı verildi. Daha sonra sınıflarına geçen öğrenciler I.yarı yıl karnelerini sınıf rehber öğretmenlerinden aldılar.

Başarılı geçtiğini değerlendirdiğimiz I. Yarı yıldan sonra daha zorlu geçecek olan II. Yarı yıla kadar öğrencilerimizin iyi bir tatil geçirmelerini diliyoruz.