Özel Eryetiş Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 2017-2018 yılının ilk veli toplantısını 07 Ekim 2017 Cumartesi günü yaptık. Toplantıda velilere hitaben birer konuşma yapan Okul Müdürü Kadir DEMİRGÖZ, Meslek Dersleri Koordinatörü Hüseyin YILDIRIM ve Rehber Öğretmen Şenay UÇAR okulun işleyişi ve usuller hakkında bilgi verdiler. Bilgilendirmeler sonrasında veliler anlatılan konular ile ilgili sorular sorarak öğrenmek istedikleri her konuda bilgi aldılar.

Toplantının ikinci bölümünde Sınıf Rehber Öğretmenleri velilere tanıtıldı ve Okul Aile Birliği üyelerinin seçimi yapıldı. Seçimden sonra veliler dilek ve temenniler konusunda görüşlerini dile getirdiler. Okul idaresi ve veliler açısından çok yararlı geçtiğini değerlendirdiğimiz toplantı, yeni yılın başarılı geçmesi dilekleri ile sona erdi.

Toplantıya katılan tüm velilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.