Sosyal sorumluluk alanında her zaman önde olmayı kendilerine ilke edinen genç denizcilerimiz 04 Ekim Hayvanları Koruma günü münasebetiyle bu özelliklerini bir kez daha kanıtladılar. Biyoloji Öğretmeni Aysun ÇELİK, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Dilek ER ve Matematik Öğretmeni Ersin TOKGÖZ nezaretinde 20 öğrencimiz Pendik-Kurnaköy Hayvan Barınağını ziyaret ettiler. Barınakta yapılan işlemleri izledikten ve bilgilendirildikten sonra açık alandaki 100 kadar besleme noktalarının birinde serbest gezen hayvanları beslemek öğrencilerimiz için büyük bir zevk oldu. 50 çalışana ve 15 veterinere sahip olan kurum, işini ciddiye alıyor ve sevgiyle yapıyorlar. Bu sorumluluk bilincini de öğrencilerimize aktardılar. İlgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.