Özel Eryetiş Reis Denizcilik Meslek Lisesi Kültür-Edebiyat ve Kütüphanecilik kulüpleri üyesi öğrenciler, Türk Edebiyatı öğretmenlerimiz Dilek ER ve Alev ERİŞ rehberliğinde CNR Expo Kitap Fuarını ziyaret ettiler.
CNR EXPO Yeşilköy’de 19 ülkeden 300 yayınevinin katılımı ile düzenlenen 4. Uluslararası CNR Kitap Fuarı, 24 Şubat – 05 Mart 2017 tarihleri arasında ziyarete açık olacak. “15 Temmuz” temasıyla gerçekleştirilen fuarda, 1000’in üzerinde imza günü, seminer, söyleşi ve kültürel etkinlikler düzenlenmesi planlanmış.
Fuarı 27 Şubat 2017 Pazartesi günü ziyaret eden öğrencilerimiz her çeşit kitabı bir arada görme ve ilgilerini çekenleri kendileri ve arkadaşları için alma fırsatı buldular. Ayrıca her sınıf seviyesinden katılan öğrenciler birbirleriyle kaynaşma fırsatı buldular.