Artık bir gelenek haline gelen Boat Show gezimizi bu yıl da gerçekleştirdik. Bu yıl Tuzla Marina’da sergilenen Boat Show Eurasia fuarına Meslek Dersleri Koordinatörü Hüseyin YILDIRIM’ın fuar yetkilileri ile yaptığı organizasyon çerçevesinde 05 Ekim 2017 tarihinde 9. Sınıf öğrencilerimiz İngilizce Öğretmeni Semiha KAÇAR ve Meslek Dersleri Öğretmeni Tuğçe SÜER rehberliğinde katıldılar. En son teknolojilerle donatılmış her büyüklükteki yatların yanında öğrencilerimiz, denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmaların standlarını gezerek mesleki bilgi ve kültürlerini geliştirme fırsatı buldular. Bu gezilerin 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının ilk günlerinde öğrencilerin moral seviyelerine de olumlu katkılar yaptığını değerlendiriyoruz. Bize bu olanağı sağlayan fuar yetkililerine teşekkür ediyoruz.