Birinci yarıyıl I. Sınavlarının sonuçlarının değerlendirildiği Veli Toplantımızı 26 Kasım 2016 Cumartesi günü yaptık. Toplantı saat 10.00’da Konferans Salonunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başladı. Okul Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ’ün genel hususlara değindiği konuşmasının ardından Okul Aile Birliği Başkanı Yasemin GÜNDÜZ planlanan etkinlikleri anlattı. Daha sonra söz alan Rehber Öğretmen Şenay UÇAR 03 Aralık 2016 günü velilere yönelik olarak planlanan “İletişim ve Madde Bağımlılığı” konulu eğitimi duyurdu.

Konferans salonundaki bu konuşmalardan sonra velilerimiz sınıflarına alınarak başta Sınıf Rehber Öğretmenleri olmak üzere her dersin öğretmenleri ayrı ayrı velilerle görüşme imkanı buldular.

Velilerimizin yaklaşık %50’sinin katıldığı toplantı okul-veli işbirliğinin kurulması ve geliştirilmesi bakımından son derece yararlı geçti. Bu tür toplantılara tüm velilerimizin katılması dileğiyle katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.