İstanbul İli Denizcilik Meslek Liseleri arasında yapılan Bilgi Yarışmasında Özel Eryetiş Reis Denizcilik Meslek Lisesi 3. oldu. 2011 yılında okulumuzun girişimi ile başlatılan ve her yıl bir önceki yıl birinci olan okulun organizatörlüğünde yapılmaya devam eden yarışmaların bu yıl 6.sı yapıldı. Geçen yılın birincisi H.Rahime Ulusoy MTAL organizatörlüğünde Piri Reis Üniversitesi kampüsünde yapılan yarışma çok çekişmeli geçti. Yarışma sonunda Ziya Kalkavan MTAL 17 puanla 1. Olurken Özel Eryetiş Reis DML ve H. Rahime Ulusoy MTAL 15’er puanla 2. oldular. Statü gereği yapılan uzatma sorularında okulumuz 3.lüğü aldı.

Yarışmada elde edilen bu başarı nedeniyle öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Türkiye’deki diğer Denizcilik Meslek Liseleri arasında da büyük beğeni toplayan ve tüm yurda yayılması önerilen bu yarışmayı İstanbul’daki Denizcilik Meslek Liseleri arasında dostluk ve dayanışmanın geliştirilmesine, denizcilik eğitimine yaptığı katkılar nedeniyle çok önemsiyor ve geliştirilerek yapılmaya devam edeceğine inanıyoruz.