Bugün yine 10 Kasım. Yine bir Kasım sabahı Atamızı anlamak için bir araya geldik. İlkelerine her zamankinden fazla sarılmamız gereken bu günlerde onu saygıyla ve rahmetle andık. Okulda yaptığımız tören her zamanki gibi Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başladı. Günün önemini anlatan konuşma ve şiirler, 11. Sınıf Öğrencisi Elifnaz SÜSLÜ’nün söylediği ezgiler eşliğinde seslendirilen oratoryo hepimizin büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü bir kez daha anmamıza, anlamamıza vesile oldu. Türk Edebiyatı Öğretmenimiz Dilek ER rehberliğinde emeği geçen tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ve diyoruz ki; Atam, senin izlerini ve ilkelerini bu ülkeden silmek isteyenler bilmeliler ki; ne yaparlarsa yapsınlar izinden ve ilkelerinden ayrılmayacağız.

Saygılarımızla…