Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kurumları olarak 2016-2017 eğitim öğretim yılının açılışını 15 Ağustos 2016’da Pendik Kampüsümüzde gerçekleştirdik. Programımızın açılış konuşmasını Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kurumları Genel Müdürümüz Sayın Ertan ORAL yaptı. Ardından Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kurumları Kurucumuz Sayın Vedat ERYETİŞ protokol konuşmalarını gerçekleştirdi. Programımız Özel Eryetiş Reis Denizcilik Meslek Lisesi, Özel Nasibe Eryetiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Balkanlar Koleji Ortaokulu ve Anadolu Lisesi akademik kadrolarının tanıtımları ile devam etti.

Giderek büyüyen akademik kadromuzla yeni eğitim öğretim yılı çalışmalarına başlamış olmanın mutluluk ve gururunu yaşamaktayız.

Başarılı bir eğitim öğretim yılına özveri ile hazırlanan akademik kadromuza başarılar diliyoruz.