Özel  Eryetiş Reis Denizcilik Meslek Lisesi’nin geleneksel   hale gelmiş etkinliklerinden birisini daha 20 Aralık 2015 Pazar günü gerçekleştirdik. Bu etkinlikten amacımız öğrenciler, veliler ve  öğretmenlerden oluşan Özel Eryetiş Reis Denizcilik Meslek Lisesi ailesinin birbirlerini daha yakından tanımalarını ve kaynaşmalarını sağlamak. Her yarı yılda bir defa yaptığımız etkinliği bu yarı yıl Tuzla Beyzade tesislerinde gerçekleştirdik. Saat 10.00’da başlayan kahvaltımız saat 14.00’a kadar sürdü. Kahvaltı süresince güzel bir havada ve güzel bir mekanda değişik bir hafta sonu geçiren veli ve öğrencilerimiz aynı zamanda birbirlerini tanıma fırsatı da buldular. Okulun idareci ve öğretmenleri de velilerle ayrı ayrı ilgilenerek yakınlaşma fırsatı buldular.

Genel Müdürümüz Sayın Ertan ORAL’ın da katılımı ile renklenen kahvaltımızın sonunda velilerimizin memnuniyet ifade eden sözleri bizi mutlu etti. İkinci yarı yılda yapacağımız kahvaltıya daha çok velimizin katılacağını umuyoruz…