Ülkemizin ilk dişçilik yüksekokulu olan “Dişçi Mekteb-i Aliyesi” Tıp Fakültesi bünyesinde 22 Kasım 1908 tarihinde kurulmuştur.1996 yılından bu yana her yıl 22 Kasım günü “Diş Hekimliği Günü”, 22 Kasım’ı içine alan hafta ise “Ağız Diş Sağlığı Haftası” olarak kutlanmaktadır. Bu kapsamda biz de okulumuzda öğrencilerimize yönelik olarak Ağız ve Diş Sağlığı konusunda bir bilgilendirme ve bilinçlendirme etkinliği yapmak istedik. Biyoloji Öğretmenimiz Aysun ÇELİK’in organizasyonu ile Baydent Ağız ve Diş Sağlığı Kliniğinde görevli iki diş hekimi öğrencilerimize ağız ve diş sağlığı konusunda sunum yaptılar ve ücretsiz diş macunu dağıttılar.

Artık inanıyoruz ki öğrencilerimiz dişlerini biraz daha özenle koruyacaklar. Baydent Ağız ve Diş Sağlığı Kliniğine teşekkür ediyoruz.