2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının ilk veli toplantısını 08 Ekim 2016 Cumartesi günü yaptık. Saygı Duruşu ve İstiklal marşının söylenmesinden sonra toplantıya katılan velilerimize Okul Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ ve Meslek Dersleri Koordinatörü Hüseyin YILDIRIM tarafından okulda uygulanan eğitimler ve usuller hakkında bilgi verildi. Ayrıca Rehber Öğretmen Şenay UÇAR kendi faaliyet alanında velilerimizi bilgilendirdi. Program Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurullarının seçimi ile devam edildi. Seçimlerin yapılmasından sonra Okul Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ tarafından velilerin talep ve soruları cevaplandırıldı.

Toplantıda oluşan karşılıklı anlayış ve güven neticesinde velilerimiz öğrencilerinin emin ellerde olduğu düşüncesi ile okuldan ayrıldılar. Bir sonraki toplantıda daha yüksek katılımla görüşmek dileğiyle…